Hjälm- och flaskskydd

Hjlm_o_flaskskydd_fram_2-webb-litenKarnag hjälm- och flaskskydd är vår egen produkt, framtagen i samarbete med brandmän för användning av räddningspersonal vid värmeövningar.

Hjälm- och flaskskyddet skyddar kapuschong och axlar på larmstället, som utan skydd kan få färgförändringar och hål från den höga temperatur som råder vid dessa övningar.

Skador på larmstället kan leda till personskador vid ett skarpt läge. Skydda därför larmstället, så att en säker insats kan göras både för dig själv och den som behöver hjälp.

Hjlm_o_flaskskydd-webb-litenKarnag Hjälm- och flaskskydd ger också ett gott skydd för flaskpaketet vid
t ex containerövningar med höga temperaturer.

Hjälm- och flaskskyddet hjälper dig att spara tid och pengar vid återställning av andningsapparatens tuber, samt axelremmarna, som kan bli täckta med tjära från taket. Det är tillverkat i en grågrön, aramidväv, som inte kan antändas av höga temperaturer eller av flammor från övningselden. Det är maskintvättbart i 60°C, lätt att ta på och av och tillsluts med kardborrband.

För mer information kontakta Annika Löfdahl.

Produktmeny

Karnag AB har en unik specialkompetens inom högtemperaturisolering av t ex varma motordetaljer. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogning inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad.